Opskrift på andebryst med rødbede-grapefrugt-salat
SPONSORERET indhold

Andebryst med rødbede-grapefrugt-salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Trine Hahnemann Foto: Jes Buusmann
13. nov. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
8 | Total: 40 min

Ingredienser

4 andebryster
lidt balsamico
1 spsk sukker
salt og peber.
Rødbedesalat:
3 rødbeder
2 røde grapefrugter
1 almindelig grapefrugt
2 spsk olivenolie
1 lille bdt finthakket kørvel
salt og friskkværnet peber.

Sådan gør du

Rids andebrysternes skind i et ternet mønster. Dryp med balsamico og drys derefter sukker, salt og peber henover. Steg i ovnen ved 200 grader i 20 minutter. Tag dem ud og lad dem hvile i 10 minutter, før de skæres i skiver. Kog rødbeder i 20 minutter, køl dem af og skræl dem. Skær dem i skiver. Skær grapefrugterne i fileter ved at skære skrællen af først og derefter fileterne fri af hinder. Vend rødbeder, grapefrugter, olivenolie, kørvel, salt og peber. Servér salaten til andebrystet.