SPONSORERET indhold
Anne Bechs knækbrød
Anne Bechs hjemmelavet knækbrød fyldt med gode sager.
3 bradepander
Ingredienser
Anne Bechs knækbrød
1 dl havregryn, gerne glutenfri
1 dl hørfrø, malede
1 dl græskarkerner
1 dl solsikkekerner
2 dl rismel
1 dl boghvedemel
groft salt
½ dl sesamfrø
½ dl chiafrø
½ dl mandler, malede
½ dl olivenolie
2½ dl vand
Sådan laver du Anne Bechs knækbrød
Tænd ovnen på 180 grader. Bland alle ingredienser sammen. Del dejen i 3 dele. Rul hver del ud til en firkant mellem 2 stykker bagepapir, så det passer til størrelsen på en bradepande. Rids med en kniv der, hvor du gerne vil have, at knækbrødet skal knækkes over, når det er bagt. Når du har fjernet det øverste bagepapir, skal knækbrødet have et drys salt. Bag i forvarmet ovn i 15 min.