Appelsin/havregrynskager
SPONSORERET indhold

Appelsin/havregrynskager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
26. aug. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
20 min.
Bagetid:
12 min.
Ikke fryse-egnet
(ca. 30 stk.)
100 g smør
100 g farin
50 g sukker
1 æg
1/2 tsk vaniljesukker
1 usprøjtet appelsin
100-125 g hvedemel
1/2 tsk natron
1/2 tsk stødt kanel
100 g havregryn
50 g soltørrede tranebær eller rosiner

  1. Pisk blødt smør cremet med farin og sukker.
  2. Pisk ægget i. Tilsæt vanilje og fintrevet appelsinskal.
  3. Bland de tørre ingredienser og rør dem i dejen.
  4. Tilsæt tranebær eller rosiner og sæt dejen med skeer (eller tril den til kugler) på bageplader med bagepapir.
  5. Bag kagerne ved 175 grader i 10-12 min. og lad dem afkøle på en rist.
  6. Opbevar i en kagedåse.