Appelsinpannacotta
SPONSORERET indhold

Appelsinpannacotta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn dessert med et friskt syrligt pift af appelsin - server en panna cotta med appelsin som afslutning på en god middag.

31. dec. 2017 | Opskrift | Hendes Verden
6 personer

Ingredienser

3 blade husblas
1 stang vanilje
5 dl piskefløde
100 g sukker
2 tsk. reven appelsinskal af 1 usprøjtet appelsin
Pynt:
reven appelsinskal af 1 usprøjtet appelsin
Tilbehør:
evt. flødeskum og blåbær

  1. Læg husblassen i blød i koldt vand i 10 min.
  2. Kom fløde, sukker, udskrabet vaniljestang og -korn og appelsinskal i en gryde.
  3. Kog det op. Tag gryden fra varmen, og fjern vaniljestangen. Knug husblassen, og rør den i.
  4. Fordel cremen i 6 portionsglas, og lad den stivne i køleskabet mindst 12 timer eller natten over.
  5. Pynt med reven appelsinskal og evt. lidt flødeskum og blåbær.

 

Anbefalet til dig