SPONSORERET indhold
Appelsinpannacotta
Skøn dessert med et friskt syrligt pift af appelsin - server en panna cotta med appelsin som afslutning på en god middag.
6 personer
Ingredienser
3 blade husblas
1 stang vanilje
5 dl piskefløde
100 g sukker
2 tsk. reven appelsinskal af 1 usprøjtet appelsin
Pynt:
reven appelsinskal af 1 usprøjtet appelsin
Tilbehør:
evt. flødeskum og blåbær
- Læg husblassen i blød i koldt vand i 10 min.
- Kom fløde, sukker, udskrabet vaniljestang og -korn og appelsinskal i en gryde.
- Kog det op. Tag gryden fra varmen, og fjern vaniljestangen. Knug husblassen, og rør den i.
- Fordel cremen i 6 portionsglas, og lad den stivne i køleskabet mindst 12 timer eller natten over.
- Pynt med reven appelsinskal og evt. lidt flødeskum og blåbær.