Ærtepuré
SPONSORERET indhold

Ærtepuré

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
24. mar. 2013 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Kogetid: 5 min.
Ikke fryse-egnet
1 kg frosne ærter
1 bdt frisk mynte
1 bdt persille
75 g blødt smør
salt og peber

  1. Giv 1⁄2 liter vand og 2 tsk salt et opkog i en stor gryde. Hæld de frosne ærter i og giv dem et opkog. Lad dem simre 3-4 min.
  2. Skyl mynte- og persilleblade og hak dem med en kniv.
  3. Hæld ærterne på en sigte og blend dem til grov mos i en foodprocessor.
  4. Tilsæt krydderurter og smør og smag til med salt og peber. Hold puréen varm i en gryde.