Asiatisk fiskesuppe med kokosmælk

Asiatisk fiskesuppe

Fisk på den skønne måde.

Bedømmelse
4

1 bdt. snittede forårsløg
2 fed hakket hvidløg
1 udkernet snittet rød chili
1-2 tsk karrypastarød el. grøn
1 spsk olie
6-8 dl grønsagsbouillon
1 lille dåse kokosmælk
2 snittede gulerødder
200 g broccolibuketter
1 courgette i tern
150 g cherrytomater i halve
200 g fast hvid fisk
200 g fersk laks
limesaft
200 g kogte fuldkornsrisnudler
1 potte koriander
250 g store kogte rejer

Sådan gør du: Svits forårsløg, hvidløg, chili og karrypasta i olie. Tilsæt bouillon og kokosmælk, og lad det hele snurre i 4-5 minutter. Kom gulerødder, broccoli og courgette i. Kog yderligere i 4-5 minutter. Bland cherrytomater og fisk i, og lad dem snurre med i 3-4 minutter. Smag til med limesaft og eventuelt mere karrypasta, hvis du ønsker den stærkere. Læg risnudlerne i bunden af suppeskålene, fordel suppen over, og top med rejer og koriander.

● ● ● Energi pr. person: 500 kcal, fedt 28%, protein 29%, kulhydrat 43%

ingredienser

0

tilberedning

ca. 0 minutter

type

Aftensmad

specialkost

kategori

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok