Opskrift på asiatiske salathapsere
SPONSORERET indhold

Asiatiske salathapsere

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Superlækre og sprøde salathapsere som man kan spise mange af med samvittigheden i god behold.

Af: Cecilie Svensson Foto: Line Thit Klein
08. aug. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
16

Ingredienser

2 fed finthakket hvidløg

1 stængel citrongræs, meget finthakket

ca. 2 cm frisk ingefær, finthakket

ca. 500 g hakket skinke- eller kyllingekød

ca. 2-3 spsk sød sojasauce

frisk rød chili efter smag

ca. 100 g bønnespirer

1 forårsløg, finthakket

1 lille håndfuld grofthakket koriander

evt. 1 lille håndfuld grofthakket thaibasilikum

saften af 1 lime

salt

Tilbehør:

2 små hjertesalathoveder eller et stort iceberg, hele blade heraf

1 moden mango i tynde skiver.

 

Sådan laver du salathaosere

Svits hvidløg, ingefær, chili og citrongræs i lidt olie på en mellemvarm pande uden at det tager farve.

Tilsæt kødet, og lad det stege med 3-4 min under omrøring.


Tilsæt bønnespirer, chili og soja og steg videre et par min. Tag panden af varmen og vend de hakkede krydderurter i, dryp med limesaft og smag til med salt.

Læg en skefuld af den lune kødsalat i hvert salatblad. Top med en skive mango og evt. et par skiver chili og et dryp lime. Servér med det samme.


Prøv også bønnedip og basilikumcreme med grønt