SPONSORERET indhold
Asparges-hotdog
4 personer
Ingredienser
2 plader butterdej
1 sammenpisket æg
2-3 spsk. sesamfrø
12 hvide asparges
Dressing:
1 1/2 dl græsk yoghurt 10 %
2 tsk. dijonsennep
2 tsk. hakket persille
salt, peber
1/2 rødløg
- Rul dejpladerne lidt ud, og skær hver plade i 6 rektangler. Læg dejstykkerne på bagepapir på en plade. Pensl med sammenpisket æg, og drys med sesamfrø. Bag brødene ved 200 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.
- Skræl aspargesene fra hoved mod fod, og skær den træede ende af. Kog aspargesene ca. 10 min. i letsaltet vand. Afdryp dem i en sigte.
- Smag yoghurten til med sennep, persille, salt og peber. Flæk brødene som hotdogbrød. Læg en asparges i hver, og pynt med sennepscreme og hakkede rødløg.