Asparges i kyllingebryst og parma
SPONSORERET indhold

Asparges i kyllingebryst og parma

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Læg grønne asparges ind i en kyllingefilet og rul i parmaskinke. Det bliver ikke bedre.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
03. apr. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

12 grønne asparges
500 g kyllingebrystfilet
12 skiver parmaskinke
salt, peber
olivenolie
Tilbehør:
salat og oliven
evt. panderistede mandler krydret med paprika og salt

  1. Rens aspargesene som ovenfor beskrevet.
  2. Skær kyllingebrystfileterne i 1 cm tykke skiver på langs. Krydr kødet med salt og peber.
  3. Læg en asparges på midten af en kødskive. Rul kødet omkring. Rul en skive parmaskinke omkring. Læg rullerne i et smurt, ovnfast fad. Dryp med olivenolie. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. på midterste ovnribbe i ca. 25 min.