Asparges med smilende æg
SPONSORERET indhold

Asparges med smilende æg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nogle æg smager bedre end andre, men har du en privat leverandør eller har du fundet nogle gode æg i supermarkedet og er villig til at betale prisen, er denne forårsret meget, meget dejlig.

Af: Karen Hare Foto: Jesper Glyrskov
20. maj. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

4-500 g grønne asparges
4 små æg
4 spsk. olivenolie
1 spsk. mild eddike som æble- eller sherryeddike
1 spsk. mild, grov sennep
salt og peber
lidt spæde rucolablade

  1. Kog æggene ca. 4 min., og overhæld dem med koldt vand.
  2. Skær aspargesstilkene af, så de alle er lige lange. Kog dem 2-3 min. i vand med salt, tag dem op, og lad dem dryppe af i et rent viskestykke.
  3. Pisk olivenolie, eddike, sennep og salt og peber sammen til marinaden.
  4. Læg aspargesene på varme tallerkener, og overhæld dem med sennepsmarinaden.
  5. Lav en lille rede af rucola til det pillede æg, og server straks.