SPONSORERET indhold
Asparges med smilende æg
Nogle æg smager bedre end andre, men har du en privat leverandør eller har du fundet nogle gode æg i supermarkedet og er villig til at betale prisen, er denne forårsret meget, meget dejlig.
4 personer
Ingredienser
4-500 g grønne asparges
4 små æg
4 spsk. olivenolie
1 spsk. mild eddike som æble- eller sherryeddike
1 spsk. mild, grov sennep
salt og peber
lidt spæde rucolablade
- Kog æggene ca. 4 min., og overhæld dem med koldt vand.
- Skær aspargesstilkene af, så de alle er lige lange. Kog dem 2-3 min. i vand med salt, tag dem op, og lad dem dryppe af i et rent viskestykke.
- Pisk olivenolie, eddike, sennep og salt og peber sammen til marinaden.
- Læg aspargesene på varme tallerkener, og overhæld dem med sennepsmarinaden.
- Lav en lille rede af rucola til det pillede æg, og server straks.