Opskrift på salat med  chili, feta og krydderurter
SPONSORERET indhold

Asparges-salat med chili, feta og krydderurter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Asparges betyder unge skud og er dermed indbegrebet af forårsmad.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
06. mar. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
4-6 personer | Total: 10 min

Ingredienser

1 bundt grønne asparges
½ radicchio
½ rødløg
1 fed hvidløg
½ citron, saften heraf
3-4 spsk olivenolie
chili efter smag og behag
½ bakke rucola


½ bundt kørvel
½ bundt basilikum
100 g feta f.eks. gedeostfeta.

Sådan laver du asparges-salat:

  1. Knæk den træede del af de grønne asparges. Skær aspargesene i tynde aflange stykker.
  2. Skær radicchioen i grove stykker, og pil og hak rødløg i små tern. Pil og pres hvidløget.
  3. Bland citronsaft, olivenolie, rødløg, hvidløg og chili sammen. Vend dressingen sammen med grønne asparges, radicchio og rucola.
  4. Anret det på et fad eller i en skål, og drys med kørvel, basilikum og små stykker fetaost, for eksempel gedefeta.

TIP: Hvis du vil have en mere mættende version af denne salat kan du komme lidt kogt, sort quinoa i salaten.

Anbefalet til dig