Aspargesbrød
SPONSORERET indhold

Aspargesbrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
13. mar. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 10 min.
Koge/bagetid: 8 min.
Ikke fryse-egnet
2 skiver brød
250 g grønne asparges
50 g mayonnaise
1 usprøjtet citron
persille
salt og peber

  1. Skær asparges til, så de passer til brødet, og damp dem næsten møre i lidt kogende, letsaltet vand – ca. 4 min. Tag dem op og lad dem dryppe godt af.
  2. Rist brødet let og læg det på en bageplade. Læg aspargesene på brødet.
  3. Rør mayonnaise sammen med fintrevet citronskal, ca. 1 spsk citronsaft og hakket persille. Smør det over aspargesene og gratiner dem under grillen i ovnen ca. 5 min.
  4. Server straks.