Aspargessalat med urtecreme og rogn
SPONSORERET indhold

Aspargessalat med urtecreme og rogn

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det er måske den nemmeste, pæneste og sprødeste forret du kan lave, og så smager den så skønt. Brug evt. kun grønne asparges.

Foto: Anders Schønnemann
10. maj. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
Forret til 4 personer

Ingredienser

Af Louisa Lorang

1 bundt grønne asparges, ca. 250 g
1 bundt hvide asparges, ca. 250 g
2 hjertesalater
2 dl tyk yoghurt
1-2 spsk mayonnaise
½-1 tsk dijonsennep
1 håndfuld kørvel
1 lille håndfuld dild
lidt citronsaft
200 g stenbiderrogn eller anden rogn

Sådan gør du

Knæk enderne af aspargesene. De knækker gerne selv, der hvor de er træede, eller ca. ¼ op.

Skræl de hvide asparges. Damp de grønne og hvide asparges i 2-3 dl ­kogende, saltet vand i 45-60 sekunder. Tag dem op, og dryp dem af.

Skær salaten i både.

Rør yoghurt med mayonnaise og sennep. Hak kørvel og dild, og rør begge dele i dressingen. Smag til med citronsaft og salt.

Anret salat, asparges og dressing i et stort fad. Top med rogn, og server straks.

TIP: Server ­gerne sprødt ­ristet rugbrød til.