Bag de fineste 'teapot cookies'
SPONSORERET indhold

Bag de fineste 'teapot cookies'

De er SÅ fine og de smager SÅ godt! Kagerne er fra 'Alice i Eventyrland' festen i det nye BoligLiv , og de er supernemme at lave.

21. jan. 2011 | Opskrift | BoligLiv

TEAPOT COOKIES
Så fine, at man næsten ikke nænner at spise dem!

(ca. 4 store kager og lidt småkager)

120 g hvedemel
75 g sukker
120 g blødt smør i tern
1 æggeblomme

Glasur:
300 g flormelis
1-2 tsk. pasteuriseret æggehvide
blå frugtfarve

1.
Kom alle ingredienser i en skål, og ælt sammen med hænderne. Pak dejen i plastfolie, og læg den på køl i en lille time.
2.
Tegn en skabelon af en tepotte, og klip den ud i pap. Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir, halvdelen ad gangen. Skær kagerne ud med en spids kniv, og læg på bageplade med bagepapir.
3.
Tril den overskydende dej til en pølse, og skær i skiver til små kager. Bag ved 160 grader i 15 minutter. De skal være let gyldne. Tag ud, og læg forsigtigt kagerne på en rist.
4.
Bland en tyk glasur, kom i sprøjtepose med lille tylle, og aftegn blomster og kontur på tepotten. Giv de små kager en lille klat glasur. Pynt til sidst kagerne med sukkerblomster.