Opskrift på gulerodskage
Den klassiske svampede gulerodskage med et strejf af citron.
BoligLiv

Bag en lækker gulerodskage

Bag en lækker gulerodskage

Del på

Få bagermester Lennart Ribers fra Nordisk Brødhus'lækre opskrift på gulerodskage, der overtrumfer dem alle. Mums.

Af 20.feb.2013 Mad


GULLERODSKAGE
4 æg
300 g brun farin
280 g økologisk hvedemel
1 vaniljestang
2 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
2 tsk. kanel
400 g revet gulerod
2½ dl smeltet smør

Frosting:
200 g flødeost
130 g blødt smør
150 g flormelis
½ vaniljestang skal af en ubehandlet citron

1. Pisk æg og farin til en luftig masse.


2. Bland alle andre ingredienser undtagen smørret i en skål.


3. Vend æggemassen med de andre ingredienser, og rør smørret i til sidst. Kom dejen i en smurt form, og bag kagen ved 185 grader i ca. 30-40 minutter.


4. Bland alle ingredienser til frosting sammen, og pisk, til massen er flot, hvid og cremet. Smør frosting på den afkølede kage.

Del på
Kommentarer (0)

Henter...