Bagel med laks og spinat
SPONSORERET indhold

Bagel med laks og spinat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
01. nov. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 5-10 min.
Ikke fryse-egnet
(4 personer)
4 bagels
250 g frisk spinat
1 fed hvidløg
2 dl piskefløde
250 g røget laks i skiver
salt og peber

  1. Pluk grove stilke af spinaten og skyl den grundigt i koldt vand. Slyng spinatbladene fri for vand.
  2. Kom fløde og det hele, pillede fed hvidløg i en sauterpande og giv det et opkog.
  3. Krydr med salt og peber og lad fløden simre 5 min.
  4. Tag hvidløgsfeddet op og vend spinaten i fløden. Lad det simre, til spinaten lige falder sammen, og smag til med salt og peber.
  5. Lun de fire bagels i ovnen eller på en brødrister og flæk dem med en skarp kniv.
  6. Anret med den flødestuvede spinat og røget laks. Server straks.