Bagel med sprød skinke
SPONSORERET indhold

Bagel med sprød skinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
01. nov. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 10 min.
Stegetid: 4 min.
Ikke fryse-egnet
1 pakke serranoskinke (80 g)
2 bagels (alternativt boller eller
miniflutes)
75 g friskost eller mayonnaise
salt og peber
2 store tomater
4-6 blade grøn salat

  1. Steg skinkeskiverne sprøde på en tør slip letpande (1-2 min. på hver side) og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  2. Skær tomaterne i skiver.
  3. Flæk brødene, smør dem med friskost eller mayonnaise og kværn lidt salt og peber over.
  4. Læg sammen med salat, tomat og sprød skinke.