Bagels med laks og peberrodscreme
SPONSORERET indhold

Bagels med laks og peberrodscreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Susanne Engelstoft Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøl
15. jul. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 stk.)

Ingredienser

200 g varmrøget laks
4 bagels
8 sprøde salatblade
8 radiser
evt. 1 håndfuld basilikumblade
Peberrodscreme:
2 spsk. mayonnaise
100 g cremefraiche 9 %
1 spsk. fintrevet peberrod
½-1 tsk. sukker
salt og peber

  1. Rør alle ingredienserne til peberrodscremen sammen i en skål. Juster peberrodsmængden efter smag og behag, og smag den til med sukker, salt og peber.
  2. Pluk den varmrøgede laks i mindre stykker, og flæk de 4 bagels.
  3. Fordel peberrodscreme og laks mellem brødene sammen med salatblade, radiser og evt. basilikum.