Bagt kartoffel med chili-, ost og skinkefyld
SPONSORERET indhold

Bagt kartoffel med chili-, ost og skinkefyld

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En bagt kartoffel med fyld er en nem og lækker ret. Prøv f.eks. denne opskrift med chili, ost og skinke.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
25. feb. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 personer)

Ingredienser

Tidsforbrug: 2 timer
Heraf arbejdstid: 30 minutter
4 store bagekartofler
4 tsk. smør
4 spsk. cremefraiche 9 %
150 g god kogt skinke
1 tsk. finthakket chili
3 spsk. hakket purløg
salt, peber
150 g reven dansk cheddarost
Tilbehør:
blandet salat

  1. Skrub kartoflerne godt under koldt vand. Aftør dem, og læg dem i en smurt bradepande. Stil dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 1-1¼ time, til de er helt gennembagte.
  2. Skær et kryds i toppen af hver kartoffel. Pres skindet på kartoflen lidt væk, så krydset åbner sig. Kom smør i hullerne.
  3. Bland cremefraiche, skinke, chili, purløg, salt og peber. Kom det i kartoflerne. Fordel ost over, og stil kartoflerne i ovnen ved 225 gr. i ca. 15 min., til osten er smeltet og gylden.