SPONSORERET indhold
Bagt kylling med rodfrugter
De raspede kyllingelår giver en sprødhed der går perfekt sammen med de bløde bagte rodfrugter.
2
Ingredienser
2 kyllingelår med overlår
1 æg
1 dl rasp
salt
peber
2 fed hvidløg
100 g pastinak
100 g persillerod
4 gulerødder
2 dl hønsefond/bouillon
50 g sorte oliven
2 forårsløg
Næringsindhold
-
Energi pr. person:408 Kcal
Sådan laver du bagt kylling:
Tænd ovnen på 180 grader. Vend kyllingelårene i pisket æg og derefter i rasp, salt og peber.
Snit hvidløg, pastinak, persillerod og gulerødder i mindre tern. Kom grøntsagerne i et ildfast fad sammen med hønsebouillon og salt og peber. Læg kyllingelåret på toppen af grøntsagerne og bag kylling og grøntsager i ovnen i 35-40 min.
Tag fadet ud og vend de sorte oliven med grøntsagerne. Snit forårsløgene fint og drys dem over retten.
Prøv også nudler med kylling og shiitakesvampe