SPONSORERET indhold
Bagte kartofler med tomat-mozzarella
(4 personer)
Ingredienser
Tidsforbrug: 1¾
Heraf arbejdstid: 30 minutter
8 mellemstore bagekartofler
2 spsk. olivenolie
5-6 tomater
250 g frisk mozzarella
salt, peber
8 skiver parmaskinke
lidt olivenolie
frisk basilikum til pynt
Tilbehør:
grøn salat
- Skrub kartoflerne og tør dem. Prik dem med en gaffel, pensl dem med olivenolie, og læg dem i en bradepande. Bag kartoflerne i ovnen ved 200 gr. i ca. 1 time.
- Skær kartoflerne midt over. Stil dem i et ovnfast fad, og læg en skive tomat og en skive mozzarellaost oven på hver kartoffel. Dryp med lidt olivenolie, og krydr med salt og peber. Stil fadet i ovnen ved 225 gr. i 10- 15 min. på midterste ovnribbe, til osten smelter.
- Pynt med parmaskinke og basilikum.