Bagte kartofler med tomat-mozzarella
SPONSORERET indhold

Bagte kartofler med tomat-mozzarella

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
25. feb. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 personer)

Ingredienser

Tidsforbrug: 1¾
Heraf arbejdstid: 30 minutter
8 mellemstore bagekartofler
2 spsk. olivenolie
5-6 tomater
250 g frisk mozzarella
salt, peber
8 skiver parmaskinke
lidt olivenolie
frisk basilikum til pynt
Tilbehør:
grøn salat

  1. Skrub kartoflerne og tør dem. Prik dem med en gaffel, pensl dem med olivenolie, og læg dem i en bradepande. Bag kartoflerne i ovnen ved 200 gr. i ca. 1 time.
  2. Skær kartoflerne midt over. Stil dem i et ovnfast fad, og læg en skive tomat og en skive mozzarellaost oven på hver kartoffel. Dryp med lidt olivenolie, og krydr med salt og peber. Stil fadet i ovnen ved 225 gr. i 10- 15 min. på midterste ovnribbe, til osten smelter.
  3. Pynt med parmaskinke og basilikum.