Bagte rødbeder med yoghurt og valnødder
SPONSORERET indhold

Bagte rødbeder med yoghurt og valnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
10. mar. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/bagetid: 1 time
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
500 g rødbeder (evt. gule eller stribede)
30 g valnøddekerner
150 g korn, quiona eller linser
1 løg (finthakket)
1-2 fed hvidløg (finthakket)
5-10 g frisk ingefær (finthakket)
1-2 spsk olivenolie
1 dl græsk yoghurt
frisk koriander
salt og peber

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skrub rødbederne rene, pak dem ind i stanniol og bag dem møre i ovnen i ca. 1 time.
  2. Rist valnødderne 3-5 min. på en tør pande og hak dem groft.
  3. Skyl korn, quinoa eller linser grundigt i koldt vand og sæt det over at koge i rent koldt vand. Tilsæt 1 tsk salt og kog dem møre efter pakkens anvisning. Hæld dem i et dørslag.
  4. Steg løg, hvidløg og ingefær bløde og blanke i olie og vend de afdryppede korn i. Smag til med salt og peber.
  5. Pak rødbederne ud, skræl dem og skær dem i tykke skiver. Anret på den varme korn-blanding. Dryp med yoghurt rørt med hakket koriander og drys med valnødder.