Bananguf
SPONSORERET indhold

Bananguf

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem og lækker dessert med banan og flødeskum.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
08. apr. 2013 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
4-5 bananer (skiver)
2 spsk citronsaft
1 lagkagebund ( små stykker)
200 g flødeost naturel
2 spsk flormelis
1⁄2 stang vanilje (kornene)
1 tsk citronskal
1 1⁄2 dl piskefløde (flødeskum)
Pynt:
mynte

  1. Bland banan med citronsaft. Bland det med stykker af lagkagebund.
  2. Rør flødeosten med flormelis, vanilje og citronskal og vend flødeskum i blandingen.
  3. Bland det hele sammen og fordel det i portionsglas. Pynt med mynte.