BBQ-Kyllingeburger med  forårscoleslaw
SPONSORERET indhold

BBQ-Kyllingeburger med forårscoleslaw

Vi marinerer kyllingen i en nem BBQ sauce, inden den grilles. det giver en fantastisk smag sammen med den sprøde coleslaw.

Foto: Henrik Freek Christensen
01. jan. 2014 | Opskrift | BoligLiv



BBQ-Kyllinge- burger med  forårscoleslaw

Tid: ca. 20 min. plus tid til marine-ring og hviletid
(4 pers.)

BBQ marinade:
1 rød chili
1 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
2 spsk. sojasauce
2 spsk. ketchup
1 spsk. brun farin
4 stk. kyllingefilet

Coleslaw:
1 lille spidskål
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
2 syrlige æbler, f.eks. Granny smith
2 spsk. peanuts
3 spsk. rosiner (kan udelades)
1 dl cremefraiche 9 %
2 spsk. god mayonnaise
½ tsk. dijonsennep
salt og peber
8 skiver brød (gerne groft) eller 4 burgerboller

1.  Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Rør chili med presset hvidløg, olivenolie, soja-sauce, ketchup og brun farin.

2.  Bank kyllingefileterne let med håndryggen. Kom marinade og kylling i en frysepose, bind en knude, og gnid marinaden godt ind i kødet. Lad kødet marinere ca. 30 min.

3.  Halver spidskålen, fjern stokken og de yderste blade, og snit kå-len fint. drys kålen med salt og sukker, og lad stå ca. 30 min. på køkkenbordet.

4.  Halver æblerne, og skær i tynde både. Vend spidskål med æble, peanuts og rosiner.

5.  Rør en dressing af cremefraiche, mayonnaise og sennep, og smag til med salt og peber. Vend dressingen i salaten.

 6.  Tag kyllingen op af marinaden, og grill på begge sider, til den er mør. Grill brødet, og server med coleslaw og BBQ-kylling.

Anbefalet til dig