Biscotti opskrift
SPONSORERET indhold

Hjemmelavet biscotti

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Cecilie Svensson Foto: Line Thit Klein
13. okt. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
32 stk. biscotti | Total: 50 min

Ingredienser

Biscotti

2 æg str. L
2 dl rørsukker
4 ½ -5 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1½ tsk salt
150 g meget grofthakkede mandler
100 g grofthakket mørk chokolade
1 økologisk citron, skallen heraf

Sådan laver du biscotti

1. Pisk æggene og sukkeret sammen i en skål til massen er tyk og skummende. Bland mel, bagepulver, salt, mandler, chokolade og citronskal sammen, og vend det i dejen. Hvis dejen synes for våd, så tilsæt lidt mere mel – men den må ikke blive hård i konsistensen. Tilsæt derefter de hakkede mandler og chokoladen.

2. Form dejen med mel på hænderne til pølser af bradepandens længde og med en tykkelse på ca. 3 cm. Tryk dem en anelse flade, og bag dem i ovnen ved 180 grader i 20 minutter. Tag derefter stængerne ud, og sænk temperaturen til 100 grader.

3. Skær dem ud til skorper med en tykkelse på 1-2 cm, og bag biscottierne i yderligere 20-30 minutter, når ovnen har nået den ønskede temperatur, til de er gyldne og sprøde. Bagetiden varierer efter deres tykkelse.