Blå ostetærte med radise-koriandercreme
SPONSORERET indhold

Blå ostetærte med radise-koriandercreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Inge Kauffeldt (DDV) Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
18. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Tærtebund
ca 1-2 tsk DDV Skummetmælkspulver
30 g mel
30 g let mayonnaise
et nip salt
Fyld
75 g åblomst Blå ost
1 æg
50 g DDV Yoghurt 7%
salt & peber

  1. Bland ingredienserne til dejen sammen og tryk den tyndt ud i en tærteform (14x14 cm). Forbag tærtebunden i 15-20 minutter i en varm ovn ved 200º.
  2. Blend blå ost, æg og yoghurt sammen og krydr med salt og peber. Hæld fyldet på den forbagte bund og bag tærten i ca 15 minutter, til massen er fast.
  3. Radise-koriandercreme: ca 30-40 g radiser 50 g DDV Yoghurt ca 1 spsk hakket koriander salt & peber
  4. Hak radiserne fint og bland dem sammen med yoghurten. Smag til med hakket koriander, salt og peber.
  5. Server ostetærten sammen med radise-koriandercremen og 30 g flute.