Blåbærcrumble
SPONSORERET indhold

Blåbærcrumble i kop

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse små blåbærcrumbles smager af sommer og sol og er det perfekte søde punktum på en magisk sommermiddag. Nyd dem lune og hjertens gerne med en skefuld fuldfed cremefraiche eller vaniljeis til.

Af: Maja Ambeck Vase Foto: Maja Ambeck Vase
22. aug. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
4 små portioner | Total: 25 min

Ingredienser

200 g blåbær
25 g mandelmel
25 g grovvalsede havregryn
25 g rørsukker
25 g smør
1 nip kardemomme

evt. rød skovsyre
evt. cremefraiche/vaniljeis

Sådan bager du blåbærcrumble

Fordel blåbær i fire små ovnfaste skåle. Bland mandelmel, havregryn, sukker, smør og kardemomme sammen med fingrene til en smuldredej, og fordel den oven på bærrene. Bag de små crumbles i cirka 20 minutter ved 200 grader.

 

Nyd dem lune – gerne med lidt cremefraiche eller vaniljeis til – og et par skovsyreblade til at forkæle øjet.

 

PRØV OGSÅ: Hindbærmoussekage 

 

PRØV OGSÅ: Jordbærkoldskål

 

PRØV OGSÅ: Marcipantærte med bær