Blåbærhjerter
SPONSORERET indhold

Blåbærhjerter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
31. jan. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(2 stk.)

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Bagetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
1 plade frossen 80 g butterdej,
1 æg
1 spsk perlemelis
Fyld:
200 g blåbær
1 dl cremefraiche eller græsk yoghurt
1⁄4 tsk vaniljesukker

  1. Tænd ovnen på 220 grader. Udstik dejen i 2 store hjerter og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl med sammenpisket æg og drys med perlesukker.
  2. Bag hjerterne midt i ovnen ca. 18-20 min. og lad dem afkøle på en rist. Rør cremefraiche eller græsk yoghurt sammen med vaniljesukker til en creme.
  3. Flæk hjerterne og læg dem sammen med creme og blåbær.