Blåbærkoldskål
SPONSORERET indhold

Blåbærkoldskål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
06. jun. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
5 min.
Hviletid:
ca. 30 min.
Ikke fryse-egnet
(4 portioner)
250 g blåbær (evt. optøede)
ca. ½ dl sukker
½ liter kærnemælk
½ liter fløde eller sødmælk
2-3 spsk lime- eller citronsaft
Tilbehør: kammerjunkere

  1. Blend blåbær med sukker. Rør kærnemælk og fløde eller mælk i.
  2. Smag til med lime- eller citronsaft og sukker.
  3. Stil blåbærkoldskålen i køleskabet ca. 30 min. og servér den afkølet med kammerjunkere til.