Blåbærmuffins
SPONSORERET indhold

Blåbærmuffins

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Smukke og saftige muffins.

Af: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006 Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD
20. apr. 2015 | Opskrift | Hjemmet
Ca. 10 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Bagetid: 20 min.
250 g hvedemel
1 spsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
100 g sukker
2 æg
2 dl kærnemælk
3 spsk. valnøddeolie (eller neutral olie)
150 g blåbær (eller hindbær)
Glasur:
1 dl flormelis
1 spsk. rød frugtfarve

  1. Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og sukker i en skål.
  2. Rør æg, kærnemælk, olie og blåbær i en anden skål, og vend det i melblandingen.
  3. Fordél dejen i faste muffinforme med papirforme i.
  4. Bag kagerne midt i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min. Lad dem køle helt af på en bagerist.
  5. Rør en glasur af flormelis og frugtfarve, og kom 1 skefuld på hver kage.