Opskrift på blåmuslinger som ved middelhavet
SPONSORERET indhold

Blåmuslinger som ved middelhavet

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
06. aug. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser

2 kg blåmuslinger
2 stilke bladselleri
1 fennikelknold
1 bundt forårsløg
4 tomater
1 knsp. safran
1 spsk smør
1 dl tør hvidvin
salt, peber
300 g groft brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    365 Kcal
  • Fedt:
    19 %
  • Protein:
    29 %
  • Kulhydrat:
    48 %

Sådan gør du



Skyl muslingerne i koldt vand og check, at alle er lukkede.
Snit bladselleri, fennikel og forårsløg og skær tomaterne i grove tern.
Sautér safran et kort øjeblik i smeltet smør, tilsæt bladselleri, fennikel og hvidvin og bring det i kog. Kom muslinger, tomater og forårsløg ved, læg låg på gryde og kog 4 min. til muslingerne har åbnet sig. Ryst gryden et par gange. Muslinger, der ikke åbner sig, skal kasseres.
Smag til med salt og peber og server straks med groft brød.