SPONSORERET indhold
Blinis med stenbiderrogn
Ingredienser
Blinis med stenbiderrogn
15 g smør
15 g gær
3 dl mælk
3 æggeblommer
½ tsk. salt
100 g boghvedemel
100 g hvedemel
3 æggehvider
smør til bagning
Desuden:
200 g renset stenbiderrogn
salt
evt. citronsaft
Tilbehør:
cremefraiche, rødløg i tern og dild
- melt smørret i en gryde. Kom mælken i. Hæld straks blandingen i en skål. Når blandingen er lunken, udrøres gæren heri. Rør æggeblommer og salt i. Rør boghvedemel og hvedemel i til en glat dej. Stil dejen til hævning med et klæde over et lunt sted 2-3 timer. Pisk æggehviderne stive, og vend dem i.
- Bag dejen på en blinipande eller alm. pande til små tykke pandekager, der bliver ca. 36 stk.
- Smag rognen til med salt og evt. lidt citronsaft.
- Server pandekagerne med stenbiderrogn, rødløg, cremefraiche og dild.