Blinis med stenbiderrogn
SPONSORERET indhold

Blinis med stenbiderrogn

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
04. feb. 2015 | Opskrift | Hendes Verden

Ingredienser

Blinis med stenbiderrogn
15 g smør
15 g gær
3 dl mælk
3 æggeblommer
½ tsk. salt
100 g boghvedemel
100 g hvedemel
3 æggehvider
smør til bagning
Desuden:
200 g renset stenbiderrogn
salt
evt. citronsaft
Tilbehør:
cremefraiche, rødløg i tern og dild

  1. melt smørret i en gryde. Kom mælken i. Hæld straks blandingen i en skål. Når blandingen er lunken, udrøres gæren heri. Rør æggeblommer og salt i. Rør boghvedemel og hvedemel i til en glat dej. Stil dejen til hævning med et klæde over et lunt sted 2-3 timer. Pisk æggehviderne stive, og vend dem i.
  2. Bag dejen på en blinipande eller alm. pande til små tykke pandekager, der bliver ca. 36 stk.
  3. Smag rognen til med salt og evt. lidt citronsaft.
  4. Server pandekagerne med stenbiderrogn, rødløg, cremefraiche og dild.