Blomstermuffins
SPONSORERET indhold

Blomstermuffins

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
11. jul. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(12-14 stk.)

Ingredienser

125 g blødt smør
125 g sukker
3 spsk ahornsirup el. flydende honning
150 g hvedemel
2 tsk. revet appelsinskal
1½ tsk. bagepulver
2 æg
100 g hakkede mandler
1 dl appelsinsaft
Topping:
100 g blødt smør
2 past. æggeblommer (1 bæger)
200 g flormelis
Pynt:
sukkerblomster, hjemmelavede eller færdigkøbte, samt evt. blå og grøn levnedsmiddelfarve

  1. Pisk smør, sukker og sirup sammen, til det er cremet. Vend hvedemel blandet med appelsinskal og bagepulver i. Rør æggeblommerne i. Vend mandler og appelsinsaft i. Fordel dejen i 12-14 smurte muffinforme. Bag dem ved 175 gr. i ca. 25-30 min. Afkøl kagerne.
  2. Pisk smør, æggeblommer og flormelis sammen til en cremet masse. Farv det evt. mintfarvet med blå og grøn levnedsmiddelfarve. Fordel toppingen på kagerne. Pynt med sukkerblomster.