Ingredienser
Ingredienser:
150 g blåskimmelost
150 g flødeost naturel
salt og peber
800 g hakket oksekød (8-10%)
salt og peber
Endvidere:
150 g bacon
4 burgerboller
mayonnaise
rødløg
hjertesalat
ketchup
- Rør blåskimmelost og flødeost sammen. Smag til med salt og peber.
- Del kødet i 8 lige store portioner, og form dem til helt flade bøffer. Fordél ostemassen på de 4 af bøfferne, og læg forsigtigt de andre ovenpå. Klem kanterne sammen, så ostemassen bliver inde i midten af kødet.
- Grill bøfferne på en varm grill. Det tager 10-15 min., men tjek, at kødet er gennemstegt. Drys med salt og peber.
- Steg tynde skiver bacon sprøde.
- Flæk og lun bollerne. Smør dem med mayonnaise, og fyld dem med skiver af løg, plukket salat, bøf, ketchup og bacon. Servér straks.