Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Stege/kogetid: 20 min.
Kødet er fryse-egnet
4 tykke oksebøffer (evt. 500 g oksetyndsteg eller -mørbrad)
750 g kartofler (kogte, pillede)
2 løg (hakkede)
25 g smør
1 spsk spsk smør + 1 spsk olivenolie
salt og friskkværnet
peber
4 friske æggeblommer
200 g cremefraiche (18%)
2 spsk grov sennep
Pynt: bredbladet persille
- Skær kødet og kartoflerne i tern på ca. 2 x 2 x 2 cm. Steg løgene klare i smør, skru op og brun kartoflerne sammen med løgene.
- Steg kødternene på en anden rygende varm pande i smør og olie, til de er brune på alle sider. Bland kødet med kartofler og løg og krydr med salt og peber.
- Servér Bøf Rydberg med æggeblommer og cremefraiche rørt med sennep og pynt med persille.