Sandwich
SPONSORERET indhold

Bocadillos med patatas bravas, æg og skinke

Bocadillos er spaniernes sandwich to go, og den kan fyldes med hvad som helst. Her laver vi en udgave med æg og skinke, der egner sig perfekt til brunch.

Foto: VK stockimages og Colourbox
06. mar. 2016 | Opskrift | BoligLiv


Bocadillos med patatas bravas, æg og skinke
1 sandwich

2 skiver serranoskinke
3 små kogte kartofler, skåret i skiver
1 spsk. olivenolie
½ fed hakket hvidløg
1 tsk. røget paprika
½ tsk chili
1 æg
1 god sandwichbolle
1 spsk. fint hakket bredbladet persille

1. Læg serranoskinken på bagepapir, og steg i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter, til den er sprød.

2. Steg kartoflerne i olie sammen med hvidløg. Når de er gyldne, tilsættes paprika og chili.

3. Slå ægget ud i panden, og skru ned for blusset.

4. Del bollen i to, dryp med lidt olivenolie, og rist i ovnen i 5 minutter.

5. Kom skinken på bollen og derefter æg med kartoffel. Drys med persille. Server med ketchup eller steaksauce.



► SE OGSÅ: Gademad: 9 meals on wheels i London
► SE OGSÅ: Maden fra filmen: 5 mindeværdige opskrifter
► SE OGSÅ: 5 opskrifter på lækker solskins brunch