chokoladekage
SPONSORERET indhold

Lækker chokoladekage uden mel

Den ultimative nydelse for chokoladeelskeren.

Foto: Columbus Leth
16. mar. 2016 | Opskrift | BoligLiv


Chokoladekagen uden mel
Til 8 personer

Den ultimative nydelse for chokoladeelskeren.

Tid: ca. 20 min. plus bagetid

200 g mørk chokolade
140 g smør
1 stor spsk. neskaffe
3 æg
200 g sukker
50 g mandelflager

1. Tænd ovnen på 170 grader.

2. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad. Tilsæt neskaffe og rør, til den er opløst.

3. Pisk æg med sukker, til det er lyst og skummende.

4. Vend chokolademassen med æggemassen, og fordel i en springform, ca. 22 cm diameter foret med bagepapir. Drys med mandelflager.

5. Dæk kagen med stanniol, og bag i ovnen i ca. 1 time, til den har sat sig. Afkøl kagen, før den serveres.


► SE OGSÅ: 2 slags muffins uden mel
► SE OGSÅ: Saftig mandelkage uden mel
► SE OGSÅ: 5 lækre opskrifter på kager uden mel