Pasta med rodfrugtcreme
SPONSORERET indhold

Nem pasta med rodfrugtcreme

Nem pastaret med masser af rodfrugter og et friskt grønt drys.

Foto: Columbus Leth
24. feb. 2017 | Opskrift | BoligLiv


PASTA MED RODFRUGTCREME

Tid: ca. 30 min.
(4 pers.)

1 kg rodfrugter, f.eks. selleri, pastinak, gulerødder og jordskokker
1 spsk. smør
1 dl piskefløde
salt og peber
400 g pasta
50 g hel parmesanost
1 håndfuld rucola

1. Skræl rodfrugterne, og skær dem i ensartede mundrette stykker. Kom rodfrugterne i en gryde, og tilsæt vandet, så det lige dækker. Kog ved svag varme i ca. 15 min., til de er møre. Kogetiden afhænger af rodfrugternes størrelse.


2. Hæld kogevandet fra, og tilsæt smør. Blend rodfrugterne, og rør den lind med fløden. Smag til med salt og peber. Kog pastaen som angivet på emballagen.
3. Vend rodfrugtcremen med pasta. Top med parmesan og rucola.

 

► SE OGSÅ: Pasta med ricotta, spinat, ærter og laks
► SE OGSÅ: Courgettepasta med basilikum, citronolie, parmesan og mandler
► SE OGSÅ: Pasta med asparges og estragon-kylling