Salat
SPONSORERET indhold

Salat med bær og melon

Frisk salat med bær og melon - her kan du selv vælge hvilke bær, du vil bruge.

Foto: Henrik Freek Christensen og Columbus Leth
05. mar. 2016 | Opskrift | BoligLiv


Salat med bær og melon
Tid: ca. 15 minutter
(8 pers.)

2 bakker blandede grønne salater
1 bundt dild
1 bundt purløg
1 galiamelon
200 g bær, f.eks. hindbær eller
blåbær

Vinaigrette:
2 spsk. hvid balsamicoeddike
½ dl ekstra jomfruolivenolie
2 tsk. flydende honning
2 tsk. sennep, enten grovkornet eller sød

1. Skyl salaten godt, og slyng den tør. Vend den med hakket dild og fintklippet purløg.
2. Halver melonen, fjern kerner med en ske, og skær melonen i små tern. Skyl bærrene. Vend melon og bær i salaten.
3. Pisk eller ryst ingredienserne til dressingen sammen, og dryp over salaten før servering. Server til lyst kød eller sammen med en tærte.



► SE OGSÅ: Edamame-salat med kammuslinger
► SE OGSÅ: Kozy curry
► SE OGSÅ: Salat med pulled duck, grønkål og æblem og maltmel