Sprød snack med rabarber-chili-gele
SPONSORERET indhold

Sprød snack med rabarber-chili-gele

Lav den spicy rabarber-chili-gele og brug den til denne skønne appetizer.

Foto: VKStockimage
26. maj. 2015 | Opskrift | BoligLiv



SPRØD SNACK MED RABARBER-CHILI-GELE

Tid ca. 10 min. + bagetid

(4 pers.)
1 rulle butterdej
200 g gedeost i rulle
olivenolie
5 stilke frisk timian
tørret chili
1 spsk. sorte sesam

1. Tænd ovnen på 230 grader. Pak butterdejen ud, og skær den i 12 stykker. Stil butterdejen på en bageplade med bagepapir.

2. Skær gedeost i tynde skiver, og fordel dem på butterdejen. Pensl alle stykker med olivenolie, og pynt med timianblade, chili og sesam.

3. Bag dem i ca. 15 minutter, til de er lysebrune. Server rabarbergele til.

Se opskriften på hot rabarber-chilie gele her


► SE OGSÅ: Lav din egen rabarbersalsa

► SE OGSÅ: Nem dessert: bagte rabarber med råcreme

► SE OGSÅ: 7 lækre snacks