Boller
SPONSORERET indhold

Boller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken
27. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet
12 stk

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Hævetid: ca. 1 time
Bagetid: ca. 15 min.
2½ dl lunkent vand
2 spsk olie
25 g gær
1 tsk groft salt
2 tsk sukker
ca. 450 g hvedemel
Tilbehør:
smør

  1. Rør gær ud i lidt af vandet i en rummelig skål. Rør resten af vandet i sammen med olie, salt, sukker og mel.
  2. Ælt dejen godt, så den bliver glat og smidig.
  3. Lad den hæve tildækket til dobbelt størrelse et lunt sted ca. 30 min.
  4. Del dejen i 12 stykker. Form boller og sæt dem på bagepapir på en bageplade.
  5. Lad dem efterhæve 30 min. Bag bollerne i ca. 15 min. ved 225 grader i en forvarmet ovn
  6. Afkøl på bagerist. Flæk og servér med smør.