Bønnesalat med kødboller og parmasan
SPONSORERET indhold

Bønnesalat med kødboller og parmasan

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Betina Hastoft/Linnea Press Foto: Betina Hastoft
12. aug. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
(6 pers.)

Ingredienser

500 g oksekød
1 tsk. salt
1 æg
50 g koncentreret tomatpuré
2 skiver ristet brød
2 spsk. olie
500 g snitbønner
100 g revet parmesan
1 bdt. bredbladet persille

  1. Bland oksekødet med salt, æg og tomatpuré. Blend det ristede brød til rasp, og bland det i farsen. Form farsen til kødboller på størrelse med valnødder.
  2. Læg kødbollerne i en bradepande smurt med olie. Ryst bradepanden, så kødbollerne bliver smurt ind i olivenolie. Sæt bradepanden i en forvarmet ovn på 200 gr., og steg kødbollerne i 15-20 min.
  3. Nip bønnerne, og kog dem i letsaltet vand i 6-8 min., til de er møre, men stadig har bid.
  4. Beklæd en bradepande med bagepapir, og fordel klatter af parmesan på bagepladen. Sørg for, der er god afstand imellem.
  5. Bag parmesanklatterne til faste ”kiks” i ovnen ved 200 gr. i 6-8 min. Anret bønnerne med kødboller og parmesankiks. Drys med hakket bredbladet persille.