Bouillonkartofler med karry og oksekød
SPONSORERET indhold

Bouillonkartofler med karry og oksekød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
12. jan. 2015 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 20 min.
Ingredienser:
400-500 g hakket oksekød
1 spsk olivenolie
1 kg skrællekartofler (skrællet, tern)
2 porrer (tykke ringe)
2 gulerødder (tern)
¼ selleri (tern)
3 tsk stærk karry
1 liter grønsagsbouillon
2 fed hvidløg (finthakket)
1 bundt bredbladet persille (hakket)
250 g cherrytomater
salt og peber
2-3 tsk frisk citronsaft
Tilbehør:
godt hvedebrød

  1. Brun kødet i olie i en stor gryde. Bland kartofler, porrer, gulerødder og selleri med kødet og svits med et par min. Svits karryen med et øjeblik.
  2. Tilsæt bouillon, kog op og skru ned. Lad retten simre under låg i 20 min.
  3. Tilsæt hvidløg, persille og cherrytomater. Lad retten koge endnu 2 min. og smag til med salt, peber og citronsaft.
  4. Servér retten med brød.