Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 20 min.
Ingredienser:
400-500 g hakket oksekød
1 spsk olivenolie
1 kg skrællekartofler (skrællet, tern)
2 porrer (tykke ringe)
2 gulerødder (tern)
¼ selleri (tern)
3 tsk stærk karry
1 liter grønsagsbouillon
2 fed hvidløg (finthakket)
1 bundt bredbladet persille (hakket)
250 g cherrytomater
salt og peber
2-3 tsk frisk citronsaft
Tilbehør:
godt hvedebrød
- Brun kødet i olie i en stor gryde. Bland kartofler, porrer, gulerødder og selleri med kødet og svits med et par min. Svits karryen med et øjeblik.
- Tilsæt bouillon, kog op og skru ned. Lad retten simre under låg i 20 min.
- Tilsæt hvidløg, persille og cherrytomater. Lad retten koge endnu 2 min. og smag til med salt, peber og citronsaft.
- Servér retten med brød.