Brændende kærlighed
SPONSORERET indhold

Brændende kærlighed

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En simpel version af en ægte kending - den brændende kærlighed.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
25. feb. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 personer)

Ingredienser

Tidsforbrug: 2 timer
Heraf arbejdstid: 30 minutter
4 store bagekartofler
4 tsk. smør
150 g cremefraiche 9 %
150 g reven dansk cheddar
150 g bacon i skiver
1 rødløg
salt, peber
persille til pynt
Tilbehør:
reven gulerod med citronsaft og lidt sukker

  1. Skrub kartoflerne godt under koldt vand. Tør dem, og læg dem i en smurt bradepande. Stil kartoflerne i ovnen ved 200 gr. i ca. 1-1¼ time, til de er helt gennembagte.
  2. Skær et kryds i toppen af hver kartoffel. Kom smør og cremefraiche i, og krydr med salt og peber. Drys osten over, og stil kartoflerne i ovnen ved 225 gr. i 10 min.
  3. Steg baconskiverne sprøde på en pande. Afdryp dem på køkkenrulle. Skær løget i skiver. Fordel bacon og løg over kartoflerne. Pynt med persille.