SPONSORERET indhold
Brændende kærlighed med selleri og basilikumolie
4 personer
Ingredienser
800 g kartofler
250 g skrællet rodselleri i små tern
2 dl kogende mælk
25 g smør
salt, peber
2 løg
200 g bacon i tern
Basilikumolie:
4 spsk. olivenolie
4 spsk. basilikum
- Skræl kartofler og selleri, og skær kartoflerne i skiver og sellerien i tern. Kog begge dele i usaltet vand ca. 30 min. Hæld vandet fra, og mos kartofler og selleri med en kartoffelmoser eller håndmikser. Tilsæt kogende mælk og smør. Smag til med salt og peber.
- Hak basilikummen fint, og bland den med olie. Server basilikumolien til den brændende kærlighed.
- Hak løgene. Steg baconen sprød, og kom løgene i. Steg, til løgene er bløde. Anret mosen i et fad, og kom løg og bacon på toppen.