Brieost med syltede nødder og tørret frugt
SPONSORERET indhold

Brieost med syltede nødder og tørret frugt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
06. nov. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(8 pers.)

Ingredienser

1 brie på ca. 400 g


Syltet tilbehør:
100 g valnødder
75 g tørrede abrikoser
75 g tørrede tranebær
1½ dl sukker
½ dl vand
1½ dl flydende honning
2 tsk. revet appelsinskal af en usprøjtet appelsin

  1. Kog valnødder, abrikoser skåret i kvarter og tranebær op i vand 3-4 min. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Kom dem herefter i et rent, skoldet glas.
  2. Kog sukker og vand op, til sukkeret er smeltet. Kom honning og appelsinskal i.Kog det sammen et par min. Hæld lagen over valnødder, abrikoser og tranebær. Luk glassene til. Opbevar dem i køleskab. Det kan holde sig et par uger.
  3. Læg brieosten på et fad. Fordel noget af valnøddeblandingen over, og server resten til.