Broccolisuppe med mynte & rejer
Foto: Maria Warnke Nørregaard
fit living

Broccolisuppe med mynte & rejer

Broccolisuppe med mynte & rejer

Del på

Broccoli er sprængfyldt med B- & C-vitamin samt kostfibre.

Af Sandra Pugliese 19.feb.2016 Mad

2

5 dl koldt vand
2 store håndfulde broccoli, ca. 200 g
1 pastinak
150 g frosne grønne ærter
1 stor håndfuld mynte
1 spsk ekstra jomfruolivenolie

Rejer:
200 g rejer uden skal
1 økologisk citron salt
friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU: Skær broccolien i mindre stykker, og skyl den. Skræl pastinakken, og skær den i små tern. Skyl og slyng mynten. Læg pastinaktern i en gryde med vand, kog det op, og lad det koge i 5 minutter. Tilsæt broccoli og ærter, lad det koge hurtigt op igen for høj varme, og kog yderligere et minut. Tag gryden af varmen. Blend suppen med mynte, og smag til med salt og peber.
Tilsæt en smule kogende vand, hvis den er for tyk. Bland rejer med fintrevet citronskal og citronsaft, og smag til med salt og peber. Servér suppen med rejerne, og dryp med lidt olivenolie.

Energi pr. person: 290 kcal, fedt 36%, protein 38%, kulhydrat 26%

Del på
Kommentarer (0)
Henter...