Chewy & intense brownie cookies
To vidunderlige kager i én - brownies og cookies i en og samme bid! de chewy og chokoladeintense browniecookies med store strejf af salt passer til alle lejligheder og sæsoner. De lækre cookies er en skøn blanding af sprøde småkager og klæg og snasket brownie.
Ingredienser
120 g mørk chokolade af god kvalitet
60 g smør
2 æg
180 g sukker
30 g hvedemel
10 g kakaopulver
1 nip flagesalt
Pynt:
40 g mørk chokolade af god kvalitet
flagesalt
Sådan bager du brownie-cookies
1. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad, og tag skålen af varmen.
2. Pisk æg og sukker let sammen, og rør chokoladeblandingen i. Vend hvedemel, kakao og salt i dejen.
3. Kom skefulde af dejen på en bageplade med bagepapir, og bag kagerne i ca. 10 minutter ved 175 grader, til de er krakelerede og matte i overfladen. Lad kagerne køle helt af.
4. Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og kom den i en frysepose med et lille hul i det ene hjørne. Drysl chokolade ud over kagerne, og pynt med flagesalt.