Brownie med hvid og mørk chokolade
SPONSORERET indhold

Brownie med hvid og mørk chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En rig og intens fornøjelse, som skal nydes i mindre stykker med en god kop kaffe. Ren chokolade-paradis.

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
10. maj. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

200 g hvid chokolade

200 g philadelphia flødeost
2 spsk mel (bruges til sidst i opskriften)

250 g mørk chokolade

250 g smør

300 g rørsukker

4 store æg

125 g hvedemel

1 spsk vaniljesukker

3 spsk usødet kakaopulver

Sådan gør du

Bræk den hvide chokolade i mindre stykker, og smelt den langsomt over meget svag varme i et vandbad. Husk, at hvid chokolade, på grund af det høje sukkerindhold, hurtigt brænder på, så sørg for, at skålen med chokolade ikke rører vandet.

Når chokoladen er smeltet, vend da flødeosten i. Lad blandingen stå ved stuetemperatur.

Varm ovnen op til 180 grader, og beklæd en lille bradepande på ca. 20 x 30 cm med bagepapir.

Kom mørk chokolade og smør i en gryde, og lad det smelte over meget svag varme, mens du rører i det.

Pisk æg og sukker sammen et par minutter, og tilsæt så chokolade-smørblandingen.

Sigt de 125 g mel, vaniljesukker og kakaopulver over dejen, og rør den ensartet. Bred nu den mørke dej ud i formen.

Bland de 2 spsk hvedemel i den hvide chokoladeblanding, og fordel nu den hvide chokoladedej ovenpå den mørke. Brug en gaffel til at trække dejen marmoreret.

Bag brownien i 25-30 minutter ved 180 grader, kagen skal være blød.


PRØV OGSÅ: Brownie med karamel