Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 2-3 min.
125 g mørk chokolade
100 g smør (blødt)
2 dl rørsukker
2 æg
1 spsk. kaffe
2 spsk. kakao
1 tsk. vaniljesukker
1 dl hvedemel
100 g hvid chokolade
100 g pekannødder
Tilbehør:
flødeskum (eller vaniljeis)
- Tænd ovnen på 175 grader.
- Hak den mørke chokolade, og smelt den over vandbad ved lav varme.
- Bland smør og sukker sammen.
- Pisk æggene sammen i en skål for sig, og bland dem med smørblandingen og derefter den smeltede chokolade og kaffe.
- Sigt kakao, vaniljesukker og mel i, og vend forsigtigt blandingen sammen.
- Hak den hvide chokolade og nødderne groft, og kom det i chokolademassen.
- Læg et stykke bagepapir i bunden af en firkantet form (ca. 24 x 24 cm). Hæld dejen i formen, og bag kagen i ca. 30 min. Når kagen er færdigbagt, skal den stadig være lidt blød i midten.
- Skær kagen ud i ca. 20 stykker, og servér med en klat flødeskum.